Lexa Organizer program development  
 

  Lexa Organizer
Personal Organizer-software
Organizer Main window

Lexa personal organizer software - een betrouwbare partner voor het beheren van contacten, afspraken, dingen op het werk en in het persoonlijke leven. Jullie zijn allemaal dingen altijd zal de tijd maken! Hun doelen te bereiken! Lexa personal organizer-software zorgt voor de nodige functies, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf. Er is geen verwarrende en overbodige functies. Personal Organizer Lexa heeft alles wat je beter kunt concentreren op hun dagelijkse activiteiten, taken en doelen.

Lexa personal organizer heeft een eenvoudige, intuïtieve interface die het mogelijk maakt de meest handige om te beschrijven het bedrijf, doelstellingen, doelen. In een paar klikken kunt u een nieuwe taak met een beschrijving en herinnering. U kunt bijhouden van dagelijkse taken en ontvangt automatisch mededelingen over de komende gebeurtenissen en taken. De takenlijst kan worden afgedrukt.

Download een gratis proefversie van Lexa personal organizer - u zult dit programma liefde!


Adding Tasks to Lexa Organizer software for windowsTask Manager

Iedereen probeert orde te scheppen in hun zaken. Lexa Organizer software om u te helpen voldoen aan uw droom. Voer een lijst met taken organisator software geïmplementeerd in een handige en tegelijkertijd een eenvoudige vorm. Task Manager toont het begin van de lijst van taken die niet zijn voltooid. Volgende op de lijst zijn taken uitgevoerd met een vertraging. Tijdige uitvoering van de taken in Task Manager heeft aan het einde van de lijst. De takenlijst u kunt sorteren zoals het is meer geschikt voor u: op datum, per prioriteit, per categorie of alfabetisch.


Het toevoegen van taken naar de task manager

Lexa Organizer software maakt het mogelijk eenvoudig en handig toe te voegen nieuwe taken in uw Task Manager. Bij het toevoegen van een nieuwe taak hoeft niet in te vullen alle velden in. Voer simpelweg de titel en selecteer de categorie taken. Wilt u een taak toe te voegen, terwijl het bekijken van de zakelijke doelstellingen, dan is de categorie van de nieuwe taak zal hetzelfde zijn. Voor elke taak in de Task Manager kunt u de prioriteit, en geef een datum herinnering met snooze. Geluidsalarm, kunt u ervoor kiezen uw eigen smaak.


Organizers reminder - Specify date and time, choose a sound alarm for each important task Herinnering

U bent van plan een belangrijke vergadering of opgenomen in de Task Manager, een belangrijke taak uit te voeren in de tijd - een handige functie Lexa Organizer Software "herinnering" om u te helpen oplossen van deze problemen. De datum en tijd geluidssignaal. Voor elke taak, kunt u ervoor kiezen uw eigen geluid. Wanneer u een geluidssignaal hoort, kunt u deze uitschakelen of verplaatsen naar een andere datum.Print task Organizer Afdrukken taken van de task manager

Van de Task Manager, kunt u afdrukken individuele taken, of takenlijst. Afdruktaken kan gebruikt worden in een ander soort: op datum of categorie. Je kunt de afdrukken van een nieuwe categorie met een nieuw vel. Gebruiksvriendelijke interface Lexa Organizer software kunt u het selecteren van de afdrukstand. Het is mogelijk om af te drukken alleen de onvoltooide taak.


Display settings for organizer software Algemene instellingen organizer software

Lexa personal organizer software heeft flexibele instellingen. Hiermee kunt u de snelle lancering van organisator software te organiseren met Windows, het transparant in een inactieve vorm te maken. U kunt de manier van presenteren de taken op het scherm: de prestaties van tijd op taak categorie of alfabetisch, op prioriteit. U kunt kiezen uit 30 Skins.


Aangepaste categorieën

Uitdagingen en problemen zijn altijd veel. Te integreren taken in categorieën voor een eenvoudige organisatie van zijn werkzaamheden. Voor elke categorie kiezen voor het pictogram. Task Manager zal sorteren taken per categorie om zorg ervoor dat je geen enkel probleem gemist.

Download Lexa Organizer  Download
 Free trial version
Buy it Now!  Buy it Now!
 Only $22.99
Organizers Additional Skins  Additional Skins
 And SkinBuilder
Organizers Online Manual  Online Manual
 Quick Reference

De belangrijkste kenmerken

* Organisator is een skinnable programma, kan de hele look veranderd worden in een paar klikken van de muis.

* Elke taak kan zijn vervaldatum, herinnering, prioriteit, categorie en lange beschrijving.

* Hele takenlijst kunnen worden afgedrukt in zeer nuttig stijl. Elke categorie kan worden afgedrukt op afzonderlijke pagina, kon alleen onvoltooide taken worden afgedrukt, etc.

* Aangepaste categorieën kon worden gemaakt in een paar seconden.
 


calendar card organizer document organizer image organizer pc organizer task organizer© 2003—2016 Lexa Software Development | Support